شما الان این‌جا هستید:

معرفی فیلم «رکود بزرگ / The Big Short»

دربارۀ فیلم:

فیلم سینمایی رکود بزرگ یک فیلم آمریکایی در سبک زندگی‌نامه‌ای و کمدی_درام به کارگردانی و نویسندگی آدام مک کی است که در سال ۲۰۱۵ منتشر شد.

این فیلم اقتباسی از کتابی با همین نام (The Big Short) نوشتۀ مایکل لوئیس، روزنامه‌نگار آمریکایی است. این فیلم و کتاب در مورد بحران اقتصادی ۲۰۰۸ است که آمریکا و سپس جهان را در نوردید. بحران سال ۲۰۰۸ به علت بالارفتن نرخ‌ها در بازار مسکن و اوراق بدهی مبتنی بر مسکن بود که باعث یک حباب اقتصادی فراگیر و گسترده در اقتصاد آمریکا شد که افزایش این ریسک و فروپاشی پس از آن باعث پدید آمدن یکی از بزرگترین بحران‌های اقتصادی تاریخ بشر مدرن شد.

ستارگان این فیلم:

در این فیلم بازیگران مشهور هالیوودی مانند برد پیت، کریستین بیل،  رایان گوسلینگ و استیو کارل به هنرمندی پرداخته اند.

دیگر فیلم‌های این کارگردان:

این کارگردان بجز فیلم (۲۰۱۵) The Big Short چند فیلم مهم در کارنامۀ سینمایی خود دارد. فیلم سینمایی Vice  که در سال ۲۰۱۸ منتشر شد از فیلم‌های معروف این کارگردان است. فیلم دیگر وی که از فیلم‌های مهم سال ۲۰۲۱ سینمای جهان بود، فیلم Don’t Look Up  است که بازیگران بسیار مشهوری در آن بازی کرده اند. این فیلم اخیر در سال اکران بحث‌های بسیاری را در فضای سینمایی و اجتماعی جهان و آمریکا ایجاد کرد.

چرا سکه این فیلم را معرفی می‌کند؟

بحران اقتصادی مسئله‌ای است که بعد از شکل‌گیری و توسعه اقتصاد جهانی گریبان‌گیر جوامع شد. طی ۳۰ سال گذشته در دنیا چندین بحران اقتصادی با دامنه‌های متفاوت رخ داده است. از این رو، پرداختن به این مسئله برای کسی که می‌خواهد در بازارهای مالی فعالیت کند یا تحلیل اقتصادی مناسبی داشته باشد یک امر واجب به شمار می‌آید.

در واقع باید انواع بحران‌های اقتصادی را بهتر بشناسیم و بدانیم که بازارهای مالی در رکود اقتصادی چگونه عمل می‌کنند. آیا از بحران‌های مالی نیز می‌توان سود کسب کرد؟ بحران اقتصادی ۲۰۰۸ با بحران ناشی از کرونا در سال ۲۰۲۰ و پس از آن چه تفاوت‌ها و شباهت‌هایی دارد؟ بدین منظور این فیلم می‌تواند در این راستا مفید باشد.

در کنار این با توجه به دیگر فیلم‌های این کارگردان و سیر روایی این فیلم می‌توان دیدگاه‌های انتقادی کارگردان به بازارها و نهادهای مالی سرمایه‌داری را مشاهده کرد. به صورت کلی این کارگردان نگاهی انتقادی به نظم‌های موجود در جامعۀ آمریکا دارد و این نگاه انتقادی را به چاشنی طنز و آیرونی در تعدادی از آثار خود (مشخصا فیلم Don’t Look Up) می‌توان مشاهده کرد. این محتوا توسط تیم دانشجویی پادکست سکه تهیه شده است و بری از ایراد نیست. لطفا با بازخوردهای خود به ما در ارائه محتواهای با کیفیت‌تر مساعدت کنید.

به اشتراک بگذارید

تلگرام
واتس‌اپ
توییتر
فیسبوک
لینکدین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *